Toilet renovatie

Van A tot Z geregeld
Van accessoires tot sanitair, van stucwerk tot tegelwerk, en van verlichting tot verwarming. Lekkage Service Utrecht heeft ruime ervaring en altijd de juiste vakmensen voor een uitstekend resultaat.

Als uw huidige toilet in uw nieuwbouw of bestaande woning niet meer naar u wens is dan kunt u er over nadenken uw toilet te laten verbouwen. Bij een toiletrenovatie komen er echter vele vragen op uw af die beantwoord moeten worden. Denk hierbij aan de kosten, de grote van de toiletruimte en de tijd die de verbouwing in beslag gaat nemen.

Wij kunnen al uw vragen omtrent het vernieuwen en installeren van uw nieuwe toilet beantwoorden en kunnen bovendien deze klus perfect voor u uitvoeren tegen een nette prijs.

Toilet laten verbouwen
Als u uw toilet wilt laten verbouwen of u wilt deze laten verplaatsen naar een andere kamer dan komen er een hoop aspecten de hoek om kijken. Denk hierbij aan de nieuwe indeling maar ook wat voor sanitair u wilt. Wilt u graag nieuwe wanden laten plaatsen, een verlaagd plafond laten aanbrengen of zelfs een bidet laten plaatsen? Dan zullen er verschillende aanpassingen gedaan moeten worden om de nieuwe toiletruimte te installeren.
Lekkage Service Utrecht verzorgt graag uw toilet renovatie van A tot Z. Indien gewenst behoort het plaatsen van een tijdelijke toilet tot de mogelijkheden gedurende de renovatie.

Is uw toilet aan renovatie of vervanging toe? Neem dan contact met ons op.Reacties zijn gesloten.