Badkamer renovatie

Van A tot Z geregeld
Van accessoires tot sanitair, van stucwerk tot tegelwerk, en van verlichting tot verwarming. Lekkage Service Utrecht heeft ruime ervaring en altijd de juiste vakmensen voor een uitstekend resultaat.

Als uw huidige oude badkamer in uw nieuwbouw of bestaande woning niet meer naar u wens is dan kunt u er over nadenken uw badkamer te laten verbouwen. Bij een badkamerrenovatie komen er echter vele vragen op uw af die beantwoord moeten worden. Denk hierbij aan de kosten, de grootte van de badkamer en de tijd die de verbouwing in beslag gaat nemen.

Wij kunnen al uw vragen omtrent het vernieuwen en installeren van uw nieuwe badkamer beantwoorden en kunnen bovendien deze klus perfect voor u uitvoeren tegen een nette prijs.

Badkamer laten verbouwen
Als u uw complete badkamer wilt laten verbouwen of u wilt deze laten verplaatsen naar een andere kamer dan komen er een hoop aspecten de hoek om kijken. Denk hierbij aan de nieuwe indeling maar ook wat voor sanitair u wilt. Wilt u graag nieuwe wanden laten plaatsen, een verlaagd plafond laten aanbrengen of een bad laten plaatsen met een grote inloop douche? Dan zullen er verschillende aanpassingen gedaan moeten worden om de nieuwe badkamer te installeren.
Lekkage Service Utrecht verzorgt graag uw badkamer renovatie van A tot Z. Indien gewenst behoort het plaatsen van een tijdelijke mobiele badkamer of douche tot de mogelijkheden gedurende de renovatie.

Is uw badkamer aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.