Gastenboek

Wij stellen het zeer op prijs indien u een berichtje over uw ervaring met ons voor deze pagina wilt achterlaten.
Scroll naar onderaan deze pagina om uw bericht achter te laten.

20 reacties op Gastenboek

 1. Rene van maarseveen zeggen:

  Onlangs heeft Rini bij ons de afvoer ontstopt
  Bedankt voor de goeie service .

 2. Jorno zeggen:

  Na de extreme storm in juni 2019 hadden we waterschade aan de binnenkant van ons dakkapel. Rien kwam snel langs om ernaar te kijken en heeft goed en begrijpelijk uitgelegd wat het probleem was. Daardoor konden we weer snel de zaken oppakken met de verzekering. Dank Rien we zijn blij met jouw professionele input.

 3. Frank Peters zeggen:

  De leiding van mijn watertoevoer was gesprongen in mijn appartement. Een aantal loodgieters gebeld op de spoedlijn maar die niet thuis gaven. Echter lekservice kon binnen een uur langskomen en heeft het snel en deskundig kunnen repareren.

  Bedankt!

 4. Mark zeggen:

  Bijzonder nette loodgieter, levert goed werk en ruimt de werkplek na afloop netjes op. De riool ontluchter is bij ons vervangen op het dak voor een nieuwe dakpan met ingebouwde ontluchter.
  Vriendelijke man, goed bereikbaar (gelijk reactie via Whatsapp) en een prima prijs. Geen gezeur over iets meerwerk, gewoon een goede vakman met een uitstekende service. Bij de volgende klus zullen we zeker weer Rinie vragen, aanrader!

 5. Patrick Sinke zeggen:

  Bijzonder kortaf en onvriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Was niet nodig.

  Reactie van de eigenaar
  Hoi Patrick bedankt voor je review , ik ben me eigen niet bewust dat ik kort af ben geweest tegen iemand maar als dat zo is mijn excuses daar voor , ik zou wel druk geweest zijn . Mijn klanten waar ik altijd voor werk weten wel beter mijn excuses nogmaals
  Gr Rinie

 6. Noor Wehmeijer zeggen:

  Bijzonder vriendelijke en eerlijke vakmensen die met je meedenken, een echte aanrader!

 7. Adriaan Kousemaker zeggen:

  Deze loodgieter heeft top werk geleverd! Ze waren snel beschikbaar, zijn de afspraken goed nagekomen en erg vriendelijk personeel.
  Zeer behulpzaam en meedenkend, de prijs die ik betaald heb is ook prima. We zijn erg blij met het eind resultaat en ik zou deze loodgieter aan ieder ander aanbevelen.
  Hartelijk dank loodgietersbedrijf Lekkage Service Utrecht!

 8. Eesge Hoekstra zeggen:

  Een echte vakman! Prettig contact, heldere offerte, goede afspraken en uitstekend werk! Laat alles keurig opgeruimd achter als het werk af is.

 9. Jp C zeggen:

  Goede en snelle service! Een aantal bekende loodgieters uit Leidsche Rijn die niet kwamen opdagen, gelukkig nu een loodgieter die het probleem vakkundig heeft opgelost.

 10. Kristien Harmsen zeggen:

  Lekkage Service Utrecht heeft bij ons goed werk geleverd, voor een redelijke prijs. We hebben een mooi nieuw dak op de schuur gekregen en alles is mooi afgewerkt. We zijn zeer tevreden.

 11. Susan Uree zeggen:

  Zeer goede service netjes afgewerkt en redelijk in prijs zekker een aanrader

 12. Rood baard zeggen:

  Plat dak van de nieuwe aanbouw van mijn schuur heeft LSU snel en vakkundig geplakt en afvoer geplaatst. Goeie prijs, keurig op tijd en alle troep netjes afgevoerd. Vriendelijke man die meedenkt, kan ik zeker aanraden! Volgende klus (leidingen keuken verleggen) is al gepland.

 13. Jacoba Batstra zeggen:

  Op woensdagochtend stond m’n badkamer blank doordat de afvoer niet meer doorliep. Woensdagmiddag kwam LSU langs en verhielp het probleem direct. Top! Aanrader!

 14. Paul Rijkse zeggen:

  Vorige week een nieuwe cv-ketel laten installeren door Lekservice Utrecht. De nieuwe ketel moest op een andere plaats worden gemonteerd, dus alle leidingen moesten worden omgeleid en nieuwe pijp op dak geplaatst. Alles ziet er strak uit, complete ontzorging: de medewerker is pas klaar als alles werkt en helemaal geregeld is: opruimen, schoonmaken, spuit de loodpan van de afvoerpijp in dezelfde kleur als de dakpannen, maar ook het installeren en inregelen van de thermostaat, de thermostaat-app, de connectie met de ketel,de wifi-verbinding, en zelfs de online registratie van de ketel en thermostaat voor de beste ondersteuning van de fabrikant. Klasse, betrouwbare vlaklui!

 15. Familie Rijkse zeggen:

  Daar waar een loodgietersbedrijf uit Den Bosch een slecht geplakt loodrandje verpest heeft bij mijn moeder, heeft Rinie van Lekkage Service Utrecht het snel, keurig en voor een nette prijs in de muur gemetseld, zoals het hoort. Vriendelijke man, duidelijke taal, gewoon waar voor je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *